Noile tendinte si solutii aplicate in sfera resurselor umane

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 02.06.2014 11:56 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Peste 110 specialişti HR şi manageri din peste 40 de companii din zona Banatului s-au intalnit la HR Summit Timişoara, pe 29 mai 2014, pentru a afla care sunt noile tendinţe şi soluţii aplicate in sfera resurselor umane alaturi de cei 14 vorbitori invitaţi.

Pe parcursul evenimentului au fost puse in discuţie 10 teme, precum beneficiile fiscale ale salariaţilor, programele de gamification in activitatea de resurse umane, employee engagement, succesiune in management, brandul de angajator, iar firmele prezente in zona expoziţionala s-au asigurat ca vor prezenta participanţilor produsele şi serviciile din portofoliul lor intr-un mod cat mai interactiv.

La aceasta ediţie, a fost prezentat in premiera pentru Timişoara studiul ”Employee engagement”, realizat de catre Dale Carnegie in peste 60 de ţari, printre care şi Romania, şi au fost dezbatute cele mai noi tendinţe din domeniul resurselor umane, precum strategiile de gamification in departamentele de HR, HR&User Experience Design, noi strategii de recrutare in online.

HR Summit este cea mai mare platforma de intalnire dedicata industriei de HR&management din Romania, oferindu-le participanţilor un cadru propice pentru knowledge sharing şi networking.
Desfaşurata in trei locaţii - Cluj Napoca, Timişoara şi Iaşi, ExpoConferinţa de Resurse Umane- HR Summit cauta sa aduca un plus de valoare industriei HR locale şi regionale.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.