Nou SEF la POLITIA DE FRONTIERA TIMISOARA. S-a adus un SPECIALIST in COMBATEREA MIGRATIEI ILEGALE!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 23.09.2017 18:35 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Prin ordin al ministrului Afacerilor Interne, la propunerea inspectorului general al Inspectoratului General al Poliţiei de Frontiera Romane, incepand cu data de 21.09.2017 comisarul şef Giurea Tiberiu-Gim a fost imputernicit, in condiţiile legii, ca şef al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontiera Timişoara.

Comisarul şef Giurea Tiberiu-Gim are o bogata experienţa in activitatea de supraveghere şi control a frontierei de stat şi a ocupat, de-a lungul timpului, diferite funcţii de conducere in Poliţia de Frontiera din nord-vestul ţarii ( şef al Sectorului Poliţiei de Frontiera Petea, adjunct al şefului I.J.P.F. Satu-Mare), iar din data de 15.12.2011 pana in prezent a coordonat activitatea Serviciului de Combaterea Migraţiei Ilegale şi Infracţionalitaţii Transfrontaliere din pozitia de şef serviciu.

Noul inspector-şef este absolvent al Academiei de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza”, precum şi al cursurilor post-universitare in domeniul cercetarii penale, Managementul securizarii frontierelor, Managementul strategic al Afacerilor Interne şi al Colegiului Naţional de Afaceri Interne.

Imputernicirea comisarului şef Girea Tiberiu-Gim la conducerea I.T.P.F. Timişoara vine ca urmare a vacantarii postului, prin incetarea raporturilor de serviciu, la cerere, cu drept de pensie, a şefului I.T.P.F. Timişoara, chestorul Iancu Nicolaie.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.