Nu e vorba de Guvernul USL: Atac canin la Padureni

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 05.06.2013 13:46 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Poliţiştii efectuează verificări pentru a stabili cu exactitate circumstanţele în care o fetiţă de 2 ani a fost muşcată de câinele unei vecine.
În cursul dimineţii, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Pădureni au fost sesizaţi verbal de către G. Vilma, de 34  de ani, din aceeaşi comună, despre faptul că în data de 04 iunie a.c., în jurul orei 19.30, nepoata sa de 2 ani a fost muşcată de un câine, în timp ce se plimba pe stradă împreună cu părinţii.
Minora a fost transportată la Spitalul pentru Copii Louis Ţurcanu din Timişoara în vederea acordării îngrijirilor medicale, prezentând plăgi la nivelul gambei, în prezent starea ei de sănătate fiind stabilă.
În urma investigaţiilor, s-a stabilit că proprietara câinelui este G. Constanţa, de 36 de ani, din comuna Pădureni.
Poliţiştii s-au sesizat din oficiu pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectare a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane, de către proprietarul câinelui, efectuând cercetări în acest sens.
Pentru punerea în mişcare a acţiunii penale, în acest caz, subliniază organul de cercetare, este necesară plângerea prealabilă a persoanei vătămate (tutorele legal al fetiţei), care până în prezent nu s-a prezentat la sediul unităţii de poliţie.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.