Nu te ingrijora. Caruta USL Timis functioneaza perfect!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 17.02.2014 12:52 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - A fost nevoie sa se tulbure apele in USL şi sa se fabrice USD, pentru ca primarul municipiului Timişoara şi preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu, intr-o declaraţie politica, sa-şi aduca aminte ca ”de altfel, aceasta linie de conduita (a PSD n.r.) a inceput imediat dupa alegerile parlamentare, cu ocazia constituirii Guvernului, cand s-a venit cu aceasta structura guvernamentala nemaiintalnita in Romania şi, probabil, nici prin alte parţi”.
Şi tot Nicolae Robu este siderat, deodata, ca PSD ”se dovedeste preocupat doar cum sa acapareze cat mai multa putere, indepartandu-se total de ideea de fair-play”...
Altfel spus, mai, PSD, acaparaţi cat mai multa putere, dar cu fair-play, mai lasaţi-ne şi noua!...
Pe de alta parte, Nicolae Robu nu are ce sa le reproseze colegilor de la PSD Timiş pentru modul in care au cooperat pana acum.
Asta ar fi ca şi cum ai spune ca deşi marfarul cu fier vechi al USL-lui scarţaie din toate incheieturile, totuşi caruţa USL Timiş funcţioneaza perfect, chiar daca e agaţata doar cu o funie de tampoanele din spatele trenului.

Declaraţia politica a lui Nicolae Robu:
”Este regretabil ca PSD, la nivel naţional, - la nivel local eu nu am ce sa le reprosez colegilor pentru modul in care am cooperat pana acum si imi doresc sa continuam pe aceeasi linie - se dovedeste preocupat doar cum sa acapareze cat mai multa putere, indepartandu-se total de ideea de fair-play in raport cu partenerii si, mai grav, detasandu-se cu cinism de problemele reale ale tarii. De altfel, aceasta linie de conduita a inceput imediat dupa alegerile parlamentare, cu ocazia constituirii Guvernului, cand s-a venit cu aceasta structura guvernamentala nemaiintalnita in Romania şi, probabil, nici prin alte parţi. Iar acum, ea este dusa şi mai departe, prin incercarea de a crea inca un post de Vicepremier, pentru liderul PC, mai nou şi mai vechi aliat PSD.
Pai, domnule Ponta, despre ce paritate PSD-PNL mai putem vorbi, cand dvs. puneţi de o parte a liniei de referinţa PSD cu acoliţii, prin: Premier, un Vicepremier PSD, un Vicepremier UNPR, un Vicepremier PC, iar de cealalta parte PNL, printr-un Vicepremier? Aşa paritate am promis noi electoratului, pentru aşa ceva am primit mandat prin voturile obţinute IMPREUNA? Este adevarat ca dl. Klaus Iohannis face cat tot pachetul PSD+acoliţi menţionat sau chiar mai mult, dar nu despre asta este vorba. O spun raspicat: eu, colegii mei din Timiş şi, sunt convins, toţi ceilalţi liberali, nu vom accepta NICIODATA sa fim trataţi astfel, sa fim puşi pe picior de egalitate cu partide-remorca, agaţate mereu de cate-o locomotiva, ba la stanga, ba la dreapta, dupa... bataia vantului, partide care si-au facut un mod de a exista din a se sustrage legitimizarii prin votul cetatenilor.
Eu lansez un apel la ratiune si responsabilitate: ne-au votat milioane de cetaţeni pentru a guverna IMPREUNA pana in 2016, cu Victor Ponta premier şi in condiţii de paritate de portofolii ministeriale şi pentru a da impreuna viitorul preşedinte al Romaniei, in persoana preşedintelui PNL, Crin Antonescu. Haideţi, atunci, sa facem asta, sa lasam politicianismele la o parte şi sa ne ocupam de problemele ţarii şi ale comunitaţilor locale!”...

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.