Nu traversati pe ... trecerea de pietoni!

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 06.03.2012 15:44 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

*În data de 5.03.2012, în jurul orei 07.35, la intereseţia străzilor Cloşca cu strada Ioan Plavosin, conducătorul A. D. Nicolae, de 56 de ani, a surprins şi accidentat pe D. Emilia, de 69 de ani, din Timişoara, care traversa regulamentar prin loc marcat şi semnalizat trecere pietoni.

În jurul orei 9, K. Tiberiu, de 56 ani, din Variaş, în timp ce conducea autoturismul său pe strada Nicolae Titulescu, din Timişoara, la intersecţia cu B-dul 16 Decembrie 1989, a efectuat un viraj la dreapta, accidentând pe F. Silvia, de 65 de ani, care traversa regulamentar prin loc marcat şi semnalizat pentru trecerea pietonilor pe culoarea verde a semaforului electric
În urma accidentelor a rezultat rănirea pietonilor care au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medcale.
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat că niciunul dintre conducători nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, cei doi urmând să fie cercetaţi în dosarele penale întocmite sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

*În după-amiaza zilei de 5.03.2012, poliţiştii rutieri au intervenit la un accident rutier produs pe strada Crişan intersecţie cu G.A.Petculescu din Reşiţa, în urma căruia un pieton a fost rănit uşor.
Echipa deplasată la faţa locului a constatat, cu ocazia cercetărilor efectuate, că în timp ce K.LASZLO, în vârstă de 58 de ani, conducea o autoutilitară, la virajul spre dreapta nu acordat prioritate de trecere numitului S.CAROL, de 72 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii, pe trecerea de pietoni, iar semaforul avea culoarea verde. Pietonul a fost acroşat şi a căzut pe partea carosabilă.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a pietonului care a fost transportat la Spitalul Judeţean Reşiţa de către conducătorul care l-a accidentat pentru îngrijiri medicale, nefiind necesară internarea.
Atât conducătorul auto, cât şi pietonul au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.