Nu trece vegeta dincolo de Deta

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 11.04.2012 11:55 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Deta - În data de 10.04.2012 în jurul orei 16.40, poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Deta, au oprit pe DN 59, între localităţile Deta şi Denta, un autoturism condus de M. ADRIANA, de 60 de ani, din Timişoara.
În portbagajul autoturismului au fost găsite 18 borcane a câte 1 Kg fiecare, 24 de borcane de 500 grame fiecare şi 40 de pungi de jumătate de kilogram fiecare, toate pline cu vegeta din Serbia.
În partea din spate a autoturismului se afla un bidon din plastic de apă minerală în care se aflau 10 litri de alcool despre care conducătoarea auto a afirmat că este alcool de provenienţă Serbia. Fiind întrebată de documente, aceasta a afirmat că nu poseda acte de provenienţă a mărfii pentru alcool sau pentru vegeta.
Întreaga cantitate de alcool a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor şi urmează să fie predată DRAOV Timişoara, iar pentru cealaltă marfă s-a aplicat sancţiune contravenţională pentru efectuarea de acte de comerţ cu produse a căror provenienţă nu poate fi dovedită în condiţiile legii.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.