Nu-i mai jigniti pe politisti cu 100 euro!

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 15.05.2012 11:33 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Moldova Nouă - Un poliţist din cadrul I.P.J. Caraş-Severin - Poliţia oraşului Moldova Nouă a sesizat Direcţia Generală Anticorupţie - Biroul Judeţean Anticorupţie Caraş-Severin cu privire la intenţia unui cetăţean de a-l mitui, bărbatul fiind prins ulterior în flagrant.
Astfel, ieri, 14 mai a.c., lucrătorii din cadrul Secţiei 7 de Poliţie Rurală Moldova Nouă au instrumentat un dosar privind infracţiunea de ultraj comisă, în noaptea de 13/14 mai a.c, de doi tineri din comuna Berzasca, jud. Caraş-Severin. Unchiul unuia dintre tineri l-a contactat telefonic pe unul dintre poliţiştii care instrumentau dosarul privind infracţiunea de ultraj şi i-a promis bani pentru a-l favoriza pe nepotul său, în sensul de a primi o amendă pentru fapta comisă şi a nu fi arestat.
La data de 14.05.2012, ofiţerii D.G.A. - Caraş-Severin, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara l-au prins în flagrant pe I. V. după ce i-a oferit agentului de poliţie 100 euro. Acţiunea de prindere în flagrant s-a realizat cu sprijinul tehnic al Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă.
În urma audierii, procurorul de caz a dispus faţă de cel în cauză măsura preventivă a obligării de a nu părăsi localitatea pentru 30 de zile.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.