Nu-i student fara StudCard!

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 25.02.2012 10:44 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - În luna martie se va lansa şi în Timişoara, una din cele mai importante proiecte studenţeşti din România.
StudCard va oferi în Timişoara cele mai multe facilităţi pentru tineri, pentru inceput un pachet de vouchere cu peste 100 de reduceri, colaborând cu peste 40 de agenţi economici.
De asemenea, cea mai importantă reducere pentru studenţi, reducerea pe transportul în comnul se va oferi pe baza cardului StudCard.

StudCard este un proiect al Consorţiului Studenţilor din România, lansat în premieră naţională în Cluj-Napoca în aprilie 2006. Din 2006 proiectul se extinde în mai multe centre universitare.

O data cu lansarea legitimaţiei StudCard se va lansa şi versiunea de site StudCard Timişoara (www.studcard.ro) unde studenţii vor putea completa formularul pentru a intra în posesia cardului (care este unul non-bancar) şi vor putea urmări reducerile şi evenimentele incluse în proiect. De asemenea, StudCard Timişoara va pune la dispoziţia studenţilor un program de voluntariat prin care aceştia vor beneficia de traininguri gratuite şi vor putea acumula cunoştinţe în unul din domeniile: marketing, vânzări şi organizare de evenimente, prin proiectele care se vor dezvolta pe plan local.
De-a lungul anilor, StudCard s-a remarcat prin oferirea de facilităţi substanţiale studenţilor, pe baza celui mai complex card de reduceri, dar si prin evenimentele organizate sau cele la care este partener. De asemenea, cea mai importantă realizare în ceea ce priveşte integrarea socială este sprijinul pe care l-am acordat tinerilor din categorii dezavantajate (grav bolnavi, orfani sau proveniţi din familii cu venituri foarte mici) sau tinerilor cu rezultate foarte bune la învăţătură, prin acordarea a peste 2000 de burse sociale, în valoare de peste 1 milion de euro.
Implicate în proiect sunt Primăria şi Consiliul Local Timişoara, Regia Autonoma de Transport Timişoara, dar şi organizaţiile studenţeşti alături de care se va implementa: Timişoara Dental Students Association - TDSA, Organizaţiei Studenţilor din Universitatea de Vest din Timisoara – OSUT, Liga Studenţilor AGROWEST.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.