Numerologie, cristaloterapie, fitoterapie, cromoterapie, meloterapie...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 09.10.2013 14:44 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Psihologul si numerologul Anatol Basarab va sustine sambata,  19.10.2013, o conferinta intitulata „Femeia si Barbatul, Cuplul. Casatoria. Familia”.
Anatol Basarab este psiholog si un infocat pasionat al numerologiei, cu studii aprofundate in parapsihologie.
A studiat Medicina Populara la Academia Secenov din Moscova, obtinand diplome de calificare in diferite domenii cum ar fi cristaloterapia, fitoterapia, cromoterapia si meloterapia.
Studiaza bioenergetica, diagnostica si terapia prin metode netraditionale la Asociatia Republicana Stiinta din Chisinau. Obtine diploma de licenta si masterat cu specializarea Psihologie si Pedagogie in cadrul facultatii Spiru Haret.
Studiul in domeniul parapsihologiei incepe in universitatile din Moscova si continua in cele din Bucuresti, devenind membru al diverselor asociatii si organizatii de psihologie ezoterica si spirituala, cat si de medicina complementara, atat din tara cat si din strainatate.
Este membru al OSHO Academy of Initiation din India, fiind cunoscut sub numele de Swami Nirdosh Atikant.
Şi-a publicat prima carte in anul 1998, sub numele de „Proprietarul Galaxiei”, dupa care au urmat „Numerologia in viata fiecaruia”, in anul 1999, cea mai recenta fiind „Viata care ne traieste”, publicata in 2009.
Evenimentul se va desfasura intre orele 18.00-21.00 la Hotelul Angelllis, Timisoara, Str.Divizie 9 Cavalerie, nr.21A.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.