O data la 2 zile, o gospodarie in flacari in Caras-Severin

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 26.01.2012 10:04 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Caras-Severin - Anul trecut, la nivelul judeţului Caraş-Severin au fost înregistrate 283 de incendii. Dintre acestea, 160 s-au manifestat la locuinţe şi anexe din gospodăriile cetăţeneşti: poduri, acoperişuri, spaţii de locuit sau de preparat hrana, tablouri electrice, magazii, şoproane, adăposturi animale şi afumători.

Cauzele de producere ale acestor incendii au fost următoarele: coşurile/burlanele de fum defecte sau necurăţate, instalaţiile, echipamentele electrice defecte sau improvizate şi focul deschis în spaţii deschise.

De exemplu, azi noapte, în jurul orei 0.30, pe strada Gării din localitatea Obreja s-a creat panică, din cauza unui incendiu izbucnit la anexa unei case. Focul s-a aprins la o afumătoare şi exista riscul ca acesta să se extindă, atât la corpul principal de locuit şi celelalte anexe ale proprietarului, cât şi la casa învecinată.

Astfel, la faţa locului s-au deplasat două echipaje de pompieri militari de la Detaşamentul Caransebeş al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă 'SEMENIC' al judeţului Caraş-Severin, dar şi o echipă formată din patru pompieri voluntari din localitate. Desigur, o mână de ajutor au dat şi vecinii care s-au mobilizat şi au intervenit cu găleţi şi alte mijloace avute la îndemână.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.