O dragoste damnata in aer liber la Sinagoga din Cetate

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 29.09.2014 17:57 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - O ultima, repetabila, intalnire cu Antonimul veneţian: marţi, 30 septembrie 2014, de la ora 17, chiar in faţa Sinagogii din Cetate, pe strada pietonala a Timişoarei.
Cu acest prilej, Duna TV va inregistra integral spectacolul.

Antonimul veneţian este cronica ultimei intalniri, o ora - cea din urma - de dragoste, a posesivitaţii şi a vulnerabilitaţii, o poveste frumoasa ca Veneţia, intensa ca ultima respiraţie.
Ea şi El, marea dragoste, intensa, damnata: protagoniştii acestei istorii de iubire, parafraza la “Anonimul veneţian”, celebra poveste imaginata de Giuseppe Berto, sunt dansatorii Baczó Tünde şi Alin State, acompaniaţi de pianistul Cári Tibor, autor al muzicii spectacolului, şi violoncelistul Szabó J. Attila.

In aceeaşi seara de 30 septembrie, de la ora 19, cei patru artişti vor face ”Mecanismele nedescoperit de Leonardo” sa danseze.
La inchiderea expoziţiei cu acest titlu, la Galeria Pygmalion (Casa Artelor, str. A.Pacha nr.8), Baczó Tünde şi Alin State vor dansa etnosculpturile artistului vizual Mihai Donici.
Pianistul Cári Tibor şi violoncelistul Szabó J. Attila vor canta pentru ei şi pentru toţi cei prezenţi muzica pe care etnosculpturile o canta timpului, pentru cei ce ştiu sa o auda.
Accesul publicului la cele doua evenimente este intrutotul liber.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.