O timisoreanca va participa la Jocurile Mondiale ale Politistilor si Pompierilor

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 03.06.2015 14:12 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

In perioada 19 – 22.05.2015, s-a desfaşurat in staţiunea Poiana Braşov – judeţul Braşov, etapa finala a Campionatului de atletism şi cros al Ministerului Afacerilor Interne, ediţia 2015.
La competiţie s-au inscris şi au participat un numar de 200 sportivi reprezentand inspectoratele generale/unitaţile din structura Ministerului Afacerilor Interne.

In urma desfaşurarii probelor, o parte din reprezentanţii lotului reprezentativ al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţa, au obţinut rezultate foarte bune in clasamentul individual, concretizate prin cucerirea a 25 medalii din care 10 de aur, 11 de argint şi 4 de bronz, iar in clasamentul general echipa Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţa a obţinut locul I, reuşind astfel, pentru a 7-a oara in ultimii 8 ani sa urce pe cea mai inalta treapta a podiumului.

Din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţa BANAT al judeţului Timiş, plutonier major Soare Daniela a luat locul 2 la proba 60 m sprint.
In perioada 26 iunie – 5 iulie, Soare Daniela va participa la Word Police and Fire Games, competiţie internaţionala desfaşurata in Fairfax County, Virginia, U.S.A., care ofera şansa participanţilor de a-şi demonstra calitaţile atletice in peste 65 de evenimente sportive.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.