O victorie cat trei esecuri

Scris de Vlad Turburan | Publicat in 04.03.2012 21:00 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Nu a fost un week-end prea reuşit pentru echipele prim-divizionare din judeţul Timiş. Ele au înregistrat trei înfrângeri şi o singură victorie. Succesul a venit pe mâna handbaliştilor care au învins astăzi la Chiajna, pe Steaua Bucureşti cu 32-28, după un meci pe care l-au dominat.HCM Poli continuă lupta pentru un loc cât mai bun în clasament, actualmente clasându-se pe 8, informează DJTS Timiş.
Baschetbaliştii de la BC Timişoara au pierdut la Mediaş, 78-83, într-un meci foarte echilibrat, pe care cu puţină şansă puteau să-l câştige. Oricum, "Leii din Banat" rămân în cursă cu şanse frumoase de a termina sezonul regulat pe prima poziţie.

Şi baschetbalistele de la BC Danzio au pierdut. Violetele nu s-au ridicat la nivelul echipei din Satu Mare, care s-a impus la Timişoara cu 76-59. Fetele rămân pe locul 8, cu şanse mici de a mai avansa în clasament înainte de play-off.

În fine, voleibaliştii de la Universitatea au fost înfrânţi la Dej, 0-3, şi termină campionatul doar cu o victorie. Trupa lui Sorin Grădinaru va lua parte în turneul play-out, unde va întâlni CSM Bucureşti.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.