Obena, cainele care dauneaza grav... tigarilor de contrabanda

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 27.05.2014 12:32 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Politistii de frontiera de la Punctul de Trecere a Frontierei din Jimbolia au descoperit, cu ajutorul cainelui de serviciu Obena, 1380 pachete tigari, ascunse si nedeclarate in  autoturismul unui cetatean roman, pe care acesta intentiona sa le comercializeze in tara.

Pe 26 mai, in jurul orei 21.00, pe sensul de intrare in tara, la Punctul de Trecere a Frontiera Jimbolia, s-a prezentat la controlul specific cetateanul roman Aurelian N., la volanul unui autoturism marca ,,Seat Toledo”.
In urma controlului fizic efectuat de inspectorii vamali si cu ajutorul cainelui Obena, specializat in detectarea tutunului, asupra autoturismului, s-a descoperit ascunsa si nedeclarata o cantitate de tigari in capitonajul celor patru portiere, aripile interioare spate, bordul si in rezervorul de combustibil a mijlocului de transport.
In urma inventarierii produselor s-a stabilit ca este vorba depre 1380 pachete tigari cu timbru Serbia, diferite marci „Fast”, „LM” si „Winston blue”, care au fost ridicate in vederea confiscarii de catre inspectorii vamali.

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.