OFERTA in VESTUL ROMANIEI!... Un GRAM de HASIS cu 40-80 lei!... Importat din MAROC si gata... DEFECAT! VIDEO

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 25.04.2017 12:52 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Procurorii  Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Biroul  Teritorial Hunedoara, impreuna cu ofiteri de poliţie judiciara din cadrul  Serviciului de Combatere a  Criminalitatii Organizate Hunedoara au efectuat, pe 25.04.2017, un numar de 3 perchezitii domiciliare  in Deva, Hunedoara si Simeria intr-o cauza vizind savarsirea infractiunilor de introducere in tara de  droguri de risc, fara drept si trafic de droguri de risc.

In cauza, exista suspiciunea rezonabila ca in perioada iunie 2016 – aprilie 2017 suspectii au efectuat   mai multe deplasari  in Spania, Maroc si Malaga de unde  s-au  aprovizionat cu hasis, droguri pe care  le-au introdus  in tara sub forma de colete sau prin ingerare de casete, iar ulterior le-au  comercializat mai multor consumatori de pe raza  judetului Hunedoara.

    S-a retinut ca la inceputul lunii aprilie 2017,  suspectul S.D.  a achizitionat bilete de avion pe  relatia Cluj-Napoca – Malaga (dus-intors), scopul calatoriei in Spania fiind de a cumpara o cantitate  relativ mare de droguri. Din cercetarile efectuate in cauza a rezultat ca o parte din droguri urmau a  fi ingerate de catre alti doi suspecti, iar cea mai mare parte din cantitatea de droguri achizitionata  din Maroc urma a fi trimisa prin colet postal, prin intermediul unei firme de transport.
    In acest sens, in data de 10.04.2017 suspectii B. L. S. si P. S. A. au parasit Romania in scopul  deplasarii in Maroc pentru a ingera o cantitate de hasis, pe care ulterior urma sa o introduca in  Romania pentru a fi comercializata pe piata de profil de catre S. D.
    Din probele administrate in cauza rezulta ca cei doi suspecti au cumparat hasis din Maroc, au  ingerat mai multe casete, iar o parte din droguri au fost defecate de catre acestia si trimise sub  forma de colet postal la data de  13.04.2017, in Romania, ca destinatar si expeditor al coletului in  care se afla disimulata o cantitate de hasis, fiind mentionat unul dintre cei doi suspecti.

    In data de 14.04.2017  suspectii au ajuns in Romania, pe aeroportul Cluj-Napoca si in urma  controlului efectuat de catre medicii de specialitate din cadrul Spitalului de Urgenta Cluj, s-a  constatat ca suspectul B. L. S. a detinut in stomac o cantitate de hasis sub forma de casete.
    De asemenea, cu ocazia  controlului efectuat asupra coletului expediat prin intermediul firmei de  transport , in interior, au fost identificate 275 de doze ce contineau cantitatea de 1.332,1 grame  rezina de cannabis.
    Din probele administrate in cauza a rezultat ca una dintre persoanele carora suspectul S. D. le-a  inmanat droguri de risc pentru a fi comercializate este o minora in varsta de 16 ani, aceasta  comercializand cantitati de hasis cu preturi cuprinse intre 40-80 lei/gram.

    La sediul DIICOT- Biroul Teritorial Hunedoara vor fi aduse, in vederea audierii, un numar de 8  persoane, dintre care 4 suspecti si 4 martori.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.