Omor si tentativa de omor cu alcool la judecata

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 27.09.2012 11:01 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au dispus, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatului IVAŞCU ION sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat.
Probele administrate în cauză, pe parcursul urmăririi penale, au relevat următoarea situaţie de fapt:
La data de 01/02.06.2012, pe fondul consumului de alcool şi al unei situaţii conflictuale spontane, inculpatul i-a aplicat victimei V.A. mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele, după care, cu mâinile, i-a comprimat căile respiratorii. Ca urmare leziunilor suferite, victima a decedat.
Tot procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au dispus, la data de 20.09.2012, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatului MITRACHE ADRIAN sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor.
Probele administrate în cauză, pe parcursul urmăririi penale, au relevat următoarea situaţie de fapt:
La data de 08.07.2012, în jurul orei 4, pe fondul consumului de alcool şi al geloziei, inculpatul i-a aplicat părţii vătămate D.D. mai multe lovituri de cuţit în zona hemitoracelui şi a braţului stâng, provocându-i leziuni care au necesitat pentru vindecare 15 zile de îngrijiri medicale şi care au pus în primejdie viaţa părţii vătămate.
Dosarele au fost trimise, spre soluţionare, Tribunalului Timiş.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.