Omul si albina sa si Copii Rai la Casa Artelor

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 16.12.2013 13:35 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Casa Artelor, in colaborare cu asociaţia ADO din Bucureşti, prezinta pe data de 16 şi 17 decembrie, la ora 20, doua performance-uri teatral-muzicale deosebite in peisajul teatral contemporan: Omul şi albina sa şi Copii Rai.
Spectacolele vor avea loc la sala Studio, situata pe strada Augustin Pacha nr. 8, iar preţul biletelor este de 20 de lei.

Omul şi albina sa este un performance muzical, rezultatul unei rezidentţe artistice finantate de AFCN prin ArtistNe(s)t la care au participat muzicianul Eduard Jak Neumann, actritţa Katia Pascariu şi performerul Paul Dunca.
Spectacolul este realizat dupa un text de Jak Neumann, scris pentru exemplificarea potentţialului improvizatoric al folclorului.
Povestea este centrata pe sacrificiul ritual pe care stramoşul il dezvaluie prin vis copilului adormit din contemporaneitate.
Copii Rai de Mihaela Michailov, in regia lui Alexandru Mihaescu, este un spectacol care aduce in discutţie, pornind de la un caz real, situatţia problematica a sistemului educatţional din Romania şi violenta ce se
naşte in şcoli.
Povestita din perspectiva unui copil care se simte nedreptatit, Copii Rai e o monodrama avand-o ca protagonista pe actritţa Katia Pascariu sustţinuta muzical de Eduard Jak Neumann.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.