Oportunitati de angajare pentru timisoreni la Targul de Cariere

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 17.11.2013 20:08 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Targul de Cariere se desfaşoara miercuri şi joi la Iulius Mall – demisol, zona Piaţeta Romana.
Evenimentul va reuni in jur de 30 de companii angajatoare din varii domenii, intre care BUW, Frontier Silicon, Hartl Connect, Visma Software, Hella Group, ING, cargo-partner, Lingo 24, Arabesque, Plexus, Mahle, Sphinx IT, ACI Worldwide şi mulţi alţii! O lista cu toate companiile participante este accesibila pe site-ul www.targuldecariere.ro.
Evenimentul  debuteaza in Timişoara in 20-21 noiembrie, intre orele 11.00 – 19.00, in ambele zile.
Principalii vizaţi de ofertele angajatorilor sunt tinerii cu studii superioare, absolvite sau in curs, cu sau fara experienţa de munca. Doritorii pot gasi oportunitaţi de cariera in domenii variate: economic, inginerie, marketing, IT&C, vanzari, contabilitate, servicii, farma etc.

Circa 300 de locuri de munca

Cele mai multe dintre ele sunt chiar in Timişoara, dar la eveniment participa şi companii care propun oferte de relocare in alte oraşe, dar şi posibilitaţi de lucru in strainatate. Joburile propuse se adreseaza in special tinerilor cu studii superioare absolvite sau in curs, iar oferte exista atat pentru cei cu experienţa, cat şi pentru debutanţi.

Oferte de voluntariat şi internship platit

Pentru debutanţi sau pentru cei care doresc o reconversie profesionala, Targul de Cariere vine cu o oferta de cateva zeci de internship-uri platite şi cu inca şi mai multe posibilitaţi de voluntariat. De exemplu, doritorii pot incerca internship-uri pe perioada determina in domeniul energiei alternative sau in cel al scrierii de proiecte de finanţare, pentru care nu e nevoie de experienţa de munca anterioara.

Oferte de studii in strainatate

Prin intermediul programului Edmundo, prezent la eveniment cu un stand de consiliere, 60 de universitaţi din strainatate işi prezinta oferta de studii in cadrul Targului de Cariere. Printre destinaţiile cele mai accesibile din punct de vedere financiar pentru cei interesaţi de studiile in strainatate sunt universitaţile din Suedia, Olanda, Belgia şi Italia, precizeaza organizatorii.

Workshop-uri şi consultanţa gratuita in cariera

Din oferta Targului fac parte seria de workshop-uri „Ghid de supravieţuire la birou”, cu instrumente de eficienţa personala, de colaborare şi de luare a deciziilor, dar şi key-note speech-urile unor invitaţi speciali, care impartaşesc celor prezenţi idei din experienţa lor de gasire a vocaţiei şi urmare a propriului drum. Participarea este GRATUITA şi implica doar inscrierea online pe site-ul www.atelieruldecariere.ro  De asemenea, participanţii beneficiaza de sesiuni de 15-20 de minute de consiliere in cariera gratuita, unu-la-unu, in compania unor consultanţi specializaţi.
Mai multe detalii şi informaţii pot fi gasite pe site-ul www.targuldecariere.ro.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.