Oportunitati de finantare prin fonduri structurale

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 08.09.2012 12:14 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş în colaborare cu Instituţia Prefectul Judeţului Timiş şi organismele intermediare de implementare a programelor de finanţare din Regiunea Vest, sub egida Entreprise Europe Network, organizează în data de 14 septembrie 2012, ora 11,în Sala Europa a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22, o sesiune de discuţii privind fondurile europene nerambursabile pentru afaceri, cu tema OPORTUNITĂŢI DE FINANŢARE PRIN FONDURI STRUCTURALE ŞI CREDITE CU DOBÂNDĂ SUBVENŢIONATĂ.
Directori şi specialişti din cadrul organismelor de implementare a fondurilor europene vor oferi informaţii privind modul de obţinere, în prezent, a finanţărilor nerambursabile.
Conferinţa face parte din seria evenimentelor de business organizate în acest an de către Camera de Comert, Industrie şi Agricultură Timiş în cadrul programului comun cu Instituţia Prefectul Judeţului Timiş privind programele de finanţare.
Participarea membrilor CCIAT este gratuită.
Informaţii suplimentare şi înscrieri de participare la telefon: 0374.160.950, 0256.490.771/2, e-mail: akormany@cciat.ro, dna Ana-Maria Kormany - manager de proiect.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.