Orchestra simfonica si canto popular la Zilele Scolii Muzicale Timisorene

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 08.11.2015 16:28 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Zilele Şcolii Muzicale Timişorene, care se vor desfaşura in perioada 12 -14 noiembrie 2015, in Sala „Mihai Perian” de la Colegiul Naţional de Arta „Ion Vidu”, au ajuns anul acesta la cea de-a XIV-a ediţie.

Seria de evenimente debuteaza joi, 12 noiembrie, de la ora 18, ca in fiecare an, cu corul mixt al Colegiului, urmat de corul pe voci egale şi de cateva momente de muzica de camera prezentate de formaţiile şcolii.
Programul primei zile se va incheia cu Orchestra de suflatori.

Zilele Şcolii Muzicale Timişorene 2015, continua vineri 13 noiembrie, ora 17, in aceeaşi locaţie, cu Orchestra claselor VII – VIII, urmata de momente ale secţiilor de Coregrafie şi Teatru.
In incheierea zilei, a fost pregatit un moment folcloric vocal-instrumental susţinut de elevii claselor de canto popular, acompaniaţi de taraful JUNII BANATULUI al Colegiului National de Arta ION VIDU.
Evenimentul se incheie sambata, 14 noiembrie, ora 18, cu un concert susţinut de Orchestra simfonica a colegiului, avand ca invitata Orchestra Şcolii de Cant şi Muzica din München, care va prezenta un atractiv program simfonic.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.