Panica pe strada Crucii

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 29.05.2012 08:33 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Evenimentele la care a participat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „BANAT” al judeţului Timiş în perioada 28.05.2012, ora 08.00 – 29.05.2012, ora 08.00:
*Detaşamentul 2 de Pompieri Timişoara a intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism, care a luat foc în timpul deplasării, pe strada Crucii din municipiul Timişoara. Incendiul a fost provocat de un cablu electric defect, care a făcut un scurtcircuit. Proprietara maşinii, speriată de fumul dens, a abandonat maşina şi a sunat la numărul unic de urgenţă. Intervenţia promptă a pompierilor a fost decisivă, deoarece maşina dispunea de instalaţie GPL şi exista riscul unei explozii.
*Detaşamentul 2 de Pompieri Timişoara a fost solicitat pentru degajarea unor elemente de construcţie de pe faţada unei clădiri vechi de pe strada Lucian Blaga din Timişoara. Pompierii militari au intervenit timp de peste 4 ore pentru înlăturarea tencuielii care punea în pericol trecătorii.
*Echipajul pirotehnic al I.S.U. Timiş a identificat, cercetat şi transportat o grenadă defensivă de mână, găsită pe strada Zefirului din Timişoara, de către un cetăţean care efectua lucrări agricole. Muniţia nu prezenta niciun pericol, fiind o grenadă de exerciţiu.
*Detaşamentul 1 de Pompieri Timişoara a fost solicitat pentru spălarea carosabilului de combustibil, scurs din rezervorul unui autoturism, în urma unui accident rutier, care a avut loc în Piaţa Traian din Timişoara. Pompierii militari au intervenit prompt, circulaţia fiind reluată în aproximativ 10 minute.
Formaţiunea mobilă de urgenţă, reanimare şi descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „BANAT” al judeţului Timiş a fost solicitată la 32 intervenţii de specialitate.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.