Parinti teribili la Teatrul National din Timisoara

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 08.03.2015 16:40 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

”Parinţi teribili!”,  comedia lui Jean Cocteau, ii aduce la Timişoara, intr-o excepţionala distribuţie, pe actorii Marius Bodochi, Magda Catone, Diana Lupescu (care semneaza şi regia spectacolului), Silviu Biriş şi Cristina Florea/Raluca Juganaru.
Unica reprezentaţie la Timişoara a spectacolului ”Parinţi teribili!”  va avea loc luni, 23 martie 2015, de la ora 19, pe scena Teatrului Naţional.

Parinti teribili este o piesa geniala, care vorbeste despre relatiile dintre generatii in interiorul unei familii cu o conceptie traditionala.
Cand Michel, ajuns la douazeci si doi de ani, le spune parintilor ca e indragostit, Yvonne, mama lui, intra in panica, simtind ca isi va pierde copilul iubit, epicentrul vietii ei.
Tatal, Georges, se sperie pentru ca el depinde financiar si sentimental de Léonie, matusa tinerei Madeleine.
Léonie accepta sa se alieze in strategia pentru separarea tinerilor si pune la cale o intalnire in apartamentul fetei, iar in urma unei abile „manevre” a lui Georges, lucrurile se aranjeaza.
 
Biletele pentru acest spectacol-eveniment s-au pus in vanzare la Agenţia Teatrului Naţional Timişoara, iar preţurile sunt, in funcţie de loc,  50 lei, 60 de lei şi 70 de lei.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.