Parteneriat de afaceri Romania-Croatia la Camera de Comert

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 02.05.2013 18:58 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş împreună cu Camera de Comert din Osijek organizează în data de 15 mai 2013, între orele 10 – 13.30, în Sala Europa a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22 un Parteneriat de afaceri româno-croat.
Evenimentul are ca scop iniţierea şi stabilirea de contacte economice, în preambulul aderării Croaţiei la Uniunea Europeană, în acest an la 1 iulie.
Delegaţia din Osijek este compusă din reprezentanţi ai Camerei de Comerţ şi Industrie din Osijek şi din reprezentanţi a 9 firme care activează în următoarele domenii de activitate: aplicaţii IT, programare software; fabricare produse din material plastic; producţie de bere şi băuturi răcoritoare; comerţ cu ridicata cereale; construcţii metalice; producţie de cărămidă; producţie de utilaje şi echipamente pentru tratarea şi epurarea apelor uzate; consultanţă în afaceri; consultanţă juridică, contabilitate.
Firmele croate sunt interesate să stabilească relaţii de colaborare de lungă durată cu firmele timişene.
Participarea la parteneriatul de afaceri este gratuită.
Informaţii suplimentare la tel: 0374-160.940, e-mail: nmunteanu@cciat.ro, Nicoleta Munteanu – responsabil eveniment DREMA.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.