Participare si formare de parteneriate in Orizont 2020

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 25.11.2013 18:24 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Ministerul Educaţiei Naţionale impreuna cu Universitatea de Vest din Timisoara organizeaza "Zilele Orizont 2020 - Oportunitaţi de participare şi formare de parteneriate in Orizont 2020", in data de 27 noiembrie 2013, incepand cu ora 9.30, in Aula Magna ,,loan Curea" a Universitaţii de Vest din Timişoara..
Evenimentul se doreşte a fi o prezentare a Programului Orizont 2020.
Programul reuneşte pentru prima data toate fondurile UE destinate cercetarii şi inovarii, concentrandu-se asupra transformarii descoperirilor ştiinţifice in produse şi servicii inovatoare care ofera oportunitaţi de afaceri şi cresc calitatea vieţii.
Programul european dispune de un buget de 70 de miliarde de euro pentru şapte ani, urmarind in mod sistematic finanţarea proiectelor capabile sa duca la indeplinire obiectivele tehnice, ştiinţifice, educaţionale şi sociale asumate de statele membre prin intermediul Strategiei ,,Europa 2020".
Prezentarile vor fi susţinute de o echipa de experţi din cadrul Reţelei Naţionale a Punctelor de Contact pentru programul Orizont 2020.
In ultima parte a programului mai mulţi cercetatori vor prezenta intenţii de proiecte (exprimari de interes), prezentari urmate de discuţii.
Evenimentul se adreseaza, in principal, cadrelor didactice, cercetatorilor, post doctoranzilor, doctoranzilor, precum şi personalului din departamentele administrative implicate in managementul proiectelor de cercetare, dezvoltare şi inovare.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.