Pasarea Rock vine la Filarmonica Banatul

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 10.04.2014 14:59 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - La Filarmonica Banatul din Timişoara, pe 12 aprilie 2014, Mircea Baniciu, Josef Kappl şi Ovidiu Lipan Ţandarica, alaturi de Vlady Cnejevici, Teo Boar, Cristi Gram şi de invitatul special Mani Neumann vor susţine un concert plin de energie care va imbina spiritul anilor 70 cu soundul prezentului.

Formaţia Pasarea Rock a inceput turneul de primavara pe 7 aprilie, dupa debutul incununat cu succes de la Sala Palatului din Bucureşti.
Proiectul semnat Baniciu, Kappl şi Lipan a ajuns la Constanţa, Galaţi şi Iaşi, urmand sa fie prezentat şi in alte trei oraşe din ţara: Oradea, Cluj-Napoca şi Buzau.

Spectacolul de la Timişoara, la fel ca şi celelalte din turneu, va fi format din trei parţi, spunand „povestea” membrilor fondatori ai grupului.
Nu vor lipsi personaje mitice din Cantafabule, hituri semnate Mircea Baniciu, dar şi piese celebre ale formaţiei Phoenix.

Pasarea Rock este cel mai nou proiect muzical semnat Mircea Baniciu, Josef Kappl şi Ovidiu Lipan Ţandarica.
S-au intalnit pe aceeasi scena in 2013, la diverse festivaluri sau evenimente muzicale, iar apariţiile ca „supergrup” au fost atat de bine primite de public, incat experienta de a canta in aceasta formula stabila a devenit certitudine.
In 2013, Baniciu, Kappl & Lipan au deschis concertul Deep Puple (Cluj-Napoca) şi au participat la Festivalul Folk You!, ediţiile Vama Veche şi Bucureşti.
Mircea Baniciu este o vocea inconfundabila, Josef Kappl este unul dintre compozitorii de geniu al celui mai titrat album rock romanesc al tuturor timpurilor, Cantafabule, iar Ovidiu Lipan Tandarica este spiritul viu si energia unui proiect foarte nou si vechi deopotriva.
Fiecare dintre cei trei a dezvoltat ample proiecte individuale, insa involuntar si irezistibil se simt atrasi de formula care i-a consacrat.
Proiectul este intregit de Vlady Cnejevici – clape, Teo Boar – chitara electrica, şi Cristi Gram – chitara acustica şi backing vocal. Invitatul special al proiectului este violonistul Mani Neumann.    
Biletele (50 / 70 / 85 / 100 lei) se pot cumpara de la casa de bilete a Filarmonicii Banatul.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.