Paste (aproape) fericit pentru defavorizati ai soartei

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 02.05.2013 20:09 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Asociaţia „Speranţă şi Acţiune” au organizat o acţiune caritabilă ce a avut loc în Piaţa Veche din zona Lipovei.
Unde persoane sărace, defavorizate, din Timişoara, au primit 20 de pachete de mâncare constând în trei preparate, cafea şi apă.
Pachetele au fost donate de persoane care doresc să îşi păstreze anonimatul şi care au dorit să ofere o rază de lumina în această săptămână a Patimilor.
Persoanele care au beneficiat de pachete sunt oameni ai străzii, ingnoraţi de societate.
Printre ei, sunt şi oameni cu şcoală care şi-au pierdut căminul, locul de muncă, familia, sau care nu au cunoscut altă viaţă.
Pe viitor, Asociaţia „Speranţă şi Acţiune” doreşte să se implice şi mai mult în ajutarea acestor persoane prin înfiinţarea unor cămine şi centre de ajutorare.
Asociaţia a fost înfinţată pe data de 10 mai 2012 şi are ca obiect realizarea unor activităţi cu caracter social, caritabil şi educativ pentru sprijinirea financiară şi morală a persoanelor aflate în dificultate, a familiilor sărace cu mulţi copii prin asigurarea unui adăpost şi a hranei, ajutarea persoanelor cu dizabilităţi în scopul remedierii handicapului şi multe alte activităţi de ajutorare.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.