Patricia, politia, probele si pietonii

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 15.12.2012 13:43 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

În noaptea de 14/15 decembrie a.c, la ora 04.20, poliţiştii Serviciului Rutier au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier pe strada Ghe. Lazăr.
Deplasându-se la faţa locului, au constatat că M. Patricia, de 20 de ani, din Timişoara, a condus un autoturism pe strada mai sus menţionată, iar la un moment dat a surprins şi accidentat un pieton care se afla pe partea carosabilă.
După producerea accidentului, şoferiţa şi-a continuat deplasarea, fiind ulterior depistată de poliţişti.
În urma accidentului, a rezultat rănirea gravă a pietonului C. NELU  de 48 de ani, din Timişoara, care a fost transportat la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale.
Poliţiştii au procedat la testarea conducătoarei auto cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,30 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care aceasta a fost condusă la spital în vederea recoltării probelor biologice.

La data de 14 decembrie a.c., în jurul orei 15.00, poliţiştii Serviciului Rutier au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier pe  strada Circumvalaţiunii.
Deplasându-se la faţa locului, au constatat că P. Mihai, de 56 de ani, a condus un autoturism pe strada mai sus menţionată, iar la un moment dat a surprins şi accidentat un pieton.
În urma accidentului, a rezultat rănirea uşoară a pietonului P. Emanuel, de 30 de ani, din Deta, care era angajat în traversarea carosabilului prin loc marcat şi semnalizat corespunzător.
Poliţiştii au procedat la testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,18 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care acesta a fost condus la spital în vederea recoltării probelor biologice.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.