Patronul de fitze de Timisoara Dorin Epure, luat la amendat de Politia Locala

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 16.07.2015 14:18 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Dupa ce a fost acuzat de viol, in luna iunie, in dosarul de prostitutie cu minore din Timisoara, in care sunt implicaţi oameni de afaceri, poliţişti, avocaţi şi judecatori, fostul miliţian şi fostul şef al Poliţiei Rutiere Timiş, Dorin Epure, a fost luat la ţinta de Poliţia Locala.
Nu ca miliţian, desigur, ci ca patron al clubului Heaven.  
Patronul cluburilor de fiţe timişorene Heaven, Zambara şi Park Place a fost invitat la sediul Poliţiei Locale şi sancţionat contravenţional cu o amenda de... 500 lei.
Şi asta pentru ca a tulburat liniştea pe timp de noapte in weekendul 5-7 iulie, cand la Dispeceratul Poliţiei Locale au fost primite mai multe sesizari de la cetaţenii din zona.
Surprinzator, spun unii, fiindca fostul miliţian este cunoscut şi apropiat al unor şefi de la Poliţia Locala, daca se poate spune şi aşa... In sfarşit, spun alţii, ca s-au saturat de caţi ani tot fac sesizari...

Nici n-a cantat bine cocoşul de dimineaţa, şi aceeaşi firma a lui Dorin Epure, SC Elaine SRL, a primit doua sancţiuni aplicate pentru amplasarea de bannere fara a deţine avizul Comisiei de Ordine Publica sau acord pentru publicitate temporar un banner de aproximativ cinci metri pe stalpii de iluminat din intersecţia Piaţa Consiliul Europei.
Astfel, intr-o prima faza, pe stalpi se afla un banner care promova un eveniment care urma sa aiba loc in localul respectiv şi ulterior acesta a fost schimbat cu un altul, care promova alt eveniment.
In urma verificarilor, s-a stabilit ca societatea in cauza nu deţinea acord pentru niciunul din ele, motiv pentru care reprezentantul acesteia a fost sancţionat cu cate 2000 lei...

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.