Patru persoane cu mandate de executare

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 17.11.2011 13:02 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

*Boldur - Politistii din cadrul Sectiei 7 Politie Rurala Boldur i-au depistat la data de 16 noiembrie 2011, in jurul orei 11, pe P. G. Patru, de 42 de ani si P. V. Ionel, de 36 de ani,pe numele carora Judecatoria Lugoj a emis mandate de executare a pedepsei cu inchisoarea la cinci ani pentru comiterea infractiunilor de furt calificat, amenintare si abuz de incredere.

In fapt, cei doi au sustras 58 de oi din posesia Verginiei L, din localitatea Visag, judetul Timis, iar cand au fost surprinsi de aceasta, au amenintat-o ca ii vor incendia locuinta adresandu-i totodata cuvinte si expresii jignitoare.
*Belint - Avand in vedere mandatul de executare a pedepsei emis de Judecatoria Saveni, politistii din cadrul Sectiei 5 Politie Rurala Belint au actionat, la data de 16.11.a.c, in jurul orei 16.30, in vederea depistarii si retinerii lui C. Viorel, de 47 de ani, din localitatea Avrameni, judetul Botosani, condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate de 2 luni pentru savarsirea infractiunii de lovire sau alte violente. Pe fondul unor neintelegeri mai vechi cu concubina sa si a consumului de alcool acesta i-a aplicat mai multe lovituri care au necesitat 8 zile pentru vindecare.
*Lugoj - La data de 16,11.2011, politistii au actionat pentru depistarea si retinerea lui T. R. Carmencita, de 44 de ani, pe numele careia Judecatoria Lugoj a emis un mandat de executare a pedepsei inchisorii la trei ani pentru comiterea tentativei la infractiunea de talharie.
Profitand de faptul ca G. Ecaterina are o varsta inaintata, locuieste singura si este bolnava, a patruns in locuinta acesteia de unde a incercat sa sustraga diferite bunuri fiind surprinsa de un vecin.
Cele patru persoane au fost depuse in arestul Inspectoratului de Politie Judetean Timis.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.