Patrula anti-fiziologica la biserica din Piata Traian

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 21.11.2012 15:37 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Ca urmare a numeroaselor sesizări venite din partea preotului paroh al Bisericii Ortodoxe Sârbe “Sfantu Gheorghe” din Piaţa Traian, dar şi din partea locuitorilor din zonă, din această săptămână, în baza colaborării forţelor din cadrul sistemului integrat de ordine publicăs-a stabilit ca doi poliţişti, unul de la Poliţia Municipiului şi unul de la Poliţia Locală să supravegheze non-stop zona respectivă. 

Sesizările vizau abandonarea de deşeuri şi satisfacerea nevoilor fiziologice de către unele persoane certate cu legea.
De altfel, poliţiştii locali care au desfăşurat patrulări în zona Piaţa Traian – str. Negruzzi au aplicat de la începutul anului un număr de 84 de sancţiuni contravenţionale pentru abandonarea de deşeuri conform HCL 371/2007 modificată şi Legea 24/2007, dar şi conform Legii 61/1991 republicată celor care şi-au făcut nevoile în apropierea lăcaşului de cult.
Cu toate acestea, persoanele care şi-au făcut un obicei din a încălca legea au continuat să comită fapte care contravin normelor de convieţuire socială, motiv pentru care s-a decis colaborarea prin patrule mixte care să aibă în vedere zona respectivă.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.