PDL Timis a intrat in... scandal virtual

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 09.10.2012 16:13 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Nu mai accesaţi domeniul www.pdltimis.ro, pentru că PDL nu a pierdut numai cârma administraţiei judeţene, ci a intrat şi în faliment. Până una-alta, doar virtual.

De acum înainte PDL Timiş poate fi contactat doar pe surse, fiindcă siteul a fost suspendat.
În loc de culoarea portocalie, nu te mai întâmpină decât o pagină albă, în care domneşte textul postat de administratorul de la Alternativ System SRL, Popovici Constantin Florin: "Povestea acestui domeniu a inceput in 2008, odata cu cumpararea lui de catre societatea Alternativ System SRL. Domeniul a fost lasat la dispozitia PDL Timis, gratuit, pana in 2012.
In toti acesti 4 ani, ei nu au manifestat nici o intentie de a intra in proprietatea domeniului, nu au stiut sa spuna nici macar “multumesc”.
In 2012 s-a incercat monetizarea domeniului, prin variate cai, inclusiv vanzarea societatii.
Negocierile au fost initiate cu diferiti parteneri, dar pana la urma, s-au purtat doar cu PDL Timis, reprezentat de Oana Gaita si dna avocat Laura Martonossy.
Dupa mai multe actiuni ale PDL Timis (inclusiv amenintari cu reclamatii penale pentru santaj si trimiterea unei echipe de filmari de la Digi24 care sa pretinda ca sunt interesati de negocieri pentru preluarea societatii si sa obtina astfel materiale de discreditare sau santajare), inclusiv initierea unui proces pentru obtinerea proprietatii domeniului, satul de astfel de comportamente josnice, am hotarat sa le cesionez domeniul.
Am solicitat de la ei o declaratie de renuntare la orice eventuale pretentii la adresa firmei sau a mea personal, dupa cesionarea domeniului catre ei.
Mi-au comunicat ca ei nu vor elibera astfel de renuntare la pretentii si ca nu au ce discuta pe aceasta tema.
Neprimind acea renuntare la pretentii, nu am fost de acord sa le cesionez domeniul, asa ca a ramas sa ne vedem in instanta".

***

Până va reuşi instanţa să lămurească conflictul, purtătorul de cuvânt al PDL Timiş, Oana Gaita, ne-a declarat că de fapt cel care a încercat să şantajeze este tocmai noul administrator, care a preluat siteul o dată cu firma şi care a aşteptat peioada alegerilor pentru a emite pretenţii financiare total nerealiste. 

 

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.