Pe Ingerii Galbeni ii doare undeva de deciziile Consiliului Local Timisoara

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 12.05.2014 13:06 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Poliţia Locala Timişoara a aplicat, in ultimele zile, un numar de patru sancţiuni contravenţionale, fiecare de cate 2000 lei pentru societatea Ingerii Galbeni Asigurari SRL, cu sediul in Giarmata, in baza HCL 146/2014, pentru ca a blocat şi ridicat autoturismele mai multor cetaţeni in locaţii precum Miresei, Calea Şagului, Arieş, din parcarile unor societaţi sau centre comerciale.  
Potrivit HCL 146/2014, se interzice blocarea, ridicarea, transportul si depozitarea vehiculelor de alte unitati cu exceptia celor autorizate de Primaria Municipiului Timisoara şi se interzice depozitarea vehiculelor ridicate in alte spatii decat cele aprobate de catre Primaria Municipiului Timisoara.
De asemenea, toate centrele comerciale au obligatia sa deschida parcarile pentru clientii acestora sau sa controleze accesul acestora prin bariere.
Acestea au obligatia de a instiinta clientii cu privire la modalitatea de parcare, respectiv perioada de timp oferita pentru parcarea vehiculelor clientilor, precum si sanctiunile in caz de neconformare.
Nerespectarea acestor prevederi se sanctioneaza contravetional cu amenda de la 2.000 - 2.500 lei.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.