Pe unde mai dau iama hotii prin judetul Timis?...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 28.01.2014 16:48 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Politistii au identificat trei tineri la scurt timp dupa comiterea unui furt dintr-o societate comerciala de pe raza municipiului Timisoara.
La data de 28 ianuarie a.c., politistii Sectiei 2 Timisoara au identificat trei persoane suspectate de comiterea unui furt dintr-o societate comerciala situata pe raza municipiului.
In noaptea de 27 spre 28 ianuarie a.c., in jurul orei 00.30, politistii au fost sesizati, prin apel 112, despre faptul ca persoane necunoscute ar fi patruns intr-o societate comerciala situata pe strada 1 Decembrie, prin spargerea geamului, iar din interior ar fi sustras mai multe bunuri.
Efectuand cercetarea la fata locului, politistii au stabilit ca suspectii au sustras 70 de pachete de tigari si 60 de articole vestimentare de dama.
Cu ocazia verificarilor efectuate, in baza semnalmentelor oferite de un martor, politistii i-au depistat, in zona Casei Tineretului, pe S. Jozsef, de 19 de ani, din localitatea Lunca Muresului, judetul Alba, F. Nicolae de 18, de ani, si H. George, de 24 de ani, ambii din localitatea Vulcan, judetul Hunedoara, suspectati de comiterea furtului.
Totodata, in imediata apropiere a locului unde au fost depistati, politistii au gasit si bunurile sustrase.
Persoanele au fost conduse la sediul sectiei pentru audieri, pe numele lor fiind intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.
Prejudiciul creat, in valoare de 5000 de lei, a fost in totalitate recuperat de politisti, bunurile fiind predate pagubitului.
###
Politistii Sectiei 2 Rurale Carpinis au identificat un barbat in varsta de 35 de ani suspectat de comiterea unui furt din locuinta.
La data de 24 ianuarie a.c., in jurul orei 17, politistii din cadrul Sectiei 2 Rurale Carpinis au fost sesizati de catre N. A., din comuna Iecea Mare, cu privire la faptul ca persoane necunoscute au patruns in locuinta sa, iar din interior au sustras mai multe bunuri.
In urma investigatiilor efectuate, la data de 27 ianuarie a.c., politistii l-au identificat pe P. Danut, de 35 de ani, din comuna Iecea Mare, suspectat de comiterea furtului.
In fapt, in perioada 22 – 24 ianuarie a.c., suspectul ar fi patruns in locuinta prin fortarea unei usi de acces, iar din interior ar fi sustras un televizor tip plasma, un DVD si o butelie de gaz, creand un prejudiciu in valoare totala de 3000 de lei.
Din totalul prejudiciului creat, politistii au reusit recuperarea televizorului, care a fost predat pagubitului.
Barbatul a fost retinut pentru 24 de ore pe baza de ordonanta si introdus in Arestul I.P.J. Timis.
###
Politistii Postului Carpinis au reusit identificarea unui tanar de 27 de ani suspectat de furtul unei masini de spalat rufe dintr-un garaj, la data de 27 martie 2013.
La data de 27 martie 2013, politistii din cadrul Postului Carpinis au fost sesizati de catre T. Adrian, din Carpinis, cu privire la faptul ca in perioada 25–27 martie 2013 persoane necunoscute au patruns intr-un garaj pe care il detine, iar din interior au sustras o masina de spalat rufe.
In baza informatiilor obtinute si in urma investigatiilor efectuate, la data de 27 ianuarie a.c., politistii l-au identificat pe D. Claudiu, de 23 de ani, din comuna Carpinis, suspectat de comiterea faptei.
In fapt, la data de 26 martie 2013, suspectul ar fi patruns in garajul care nu era asigurat, iar din interior a sustras o masina de spalat rufe.
Prejudiciul creat a fost recuperat in totalitate, masina de spalat rufe fiind restituita pagubitului.
Barbatul a fost retinut pentru 24 de ore pe baza de ordonanta si introdus in Arestul I.P.J. Timis.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.