Pedofilul de la Resita abuza de copii in uscatoria blocului

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 13.10.2015 14:03 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Procurorii DIICOT din Caraş Severin au dispus reţinerea pentru o perioada de 24 de ore a inculpatului Radu Costel, in varsta de 34 de ani, pentru savarşirea infracţiunilor de trafic de minori şi act sexual cu minor.

In cauza, exista suspiciunea rezonabila ca in cursul anului 2015, inculpatul Radu Costel a racolat prin intermediul sistemelor informatice (jocuri online, reţele de socializare) şi a primit in uscatoria blocului in care locuieşte, minori de sex masculin,cu varste cuprinse intre 12-14 ani, pe care i-a exploatat prin obligarea la acte sexuale, profitand de starea de vulnerabilitate a acestora.
Totodata, din probele administrate in cauza, a rezultat ca inculpatul l-a ameninţat pe unul dintre minori ca va dezvalui mai multor persoane, cat şi mamei sale, relaţia dintre cei doi, in scopul de a-l determina sa intreţina in continuare acte sexuale cu acesta.
La data de 12.10.2015, inculpatul a fost surprins in flagrant in timp ce se pregatea sa intre in locuinţa sa cu una dintre victime.

Inculpatul a fost condamnat anterior la patru ani inchisoare pentru savarşirea infracţiunii de acte sexuale cu minori, fiind eliberat la data de 13.05.2014, avand de executat un rest de 381 de zile.
Inculpatul urmeaza sa fie prezentat Tribunalului Caraş-Severin cu propunere de arestare preventiva.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.