Pensionare, fanfara si operationalizare la ISU Banat

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 10.10.2013 13:43 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Sambata, 12 octombrie 2013, incepand cu ora 11.00, in piaţa Victoriei din municipiul Timişoara va avea loc ceremonialul de predare-primire a comenzii unitaţii şi a drapelului de lupta al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţa ,,BANAT” al judeţului Timiş.
In conformitate cu Ordinul Ministrului Afacerilor Interne nr. II/4500 din 09.09.2013 şi in baza Decretului preşedintelui Romaniei nr. 753 din 05.09.2013, publicat in Monitorul Oficial al Romaniei nr. 570 din 06.09.2013, general de brigada dr. Mihai I. BENGA, inspector şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţa ,,BANAT” al judeţului Timiş, trece in rezerva cu drept la pensie.
Ceremonia de predare-primire a comenzii unitaţii şi a drapelului de lupta se va desfaşura intr-un cadru festiv, in Piaţa Operei din Timişoara, unde cadrele unitaţii vor da onorul oficialitaţilor, muzica de fanfara va oferi solemnitate momentului, iar cetaţenii vor putea vedea o expoziţie a tehnicii de lupta aflate in dotarea pompierilor şi un punct de informare preventiva.
Dupa 12 ani la comanda pompierilor judeţului Timiş şi peste 35 ani de cariera militara, general de brigada dr. Mihai BENGA preda ştafeta prim-adjunctului, in prezenţa autoritaţilor locale şi a inspectorului general al I.G.S.U., colonel dr. Ion BURLUI.
In incheierea mandatului de conducere a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţa ,,BANAT” al judeţului Timiş, tot sambata, 12 octombrie 2013, va avea loc operaţionalizarea dispeceratului integrat I.S.U. Timiş  - S.A.J. Timiş, in prezenţa secretarului de stat dr. Raed ARAFAT.
Evenimentul va avea loc la sediul unitaţii de pe strada Infraţirii nr. 13, Timişoara, incepand cu ora 10.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.