PERCHEZITII. CAMATA si SANTAJ la CENAD cu masina de spalat, aragaz, bicicleta, drujba, carduri de credite si carti de identitate...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 27.03.2018 19:53 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Politistii Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorului  din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Sannicolau Mare, au efectuat 2 perchezitii domiciliare pe raza localitaţii Cenad,  la locuinţele unor persoane banuite de camatarie.

In data de 27 martie a.c., politistii Serviciului de Investigaţii Criminale impreuna cu poliţiştii oraşului Sannicolau Mare, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe Langa Judecatoria Sannicolau Mare, au efectuat  2 perchezitii domiciliare pe raza localitaţii Cenad.

Percheziţiile s-au desfaşurat in cadrul unui dosar penal, aflat in instrumentarea Inspectoratului de Politie Judetean Timiş, in care se efectueaza cercetari sub aspectul savarşirii infracţiunilor de camata si santaj.

Activitatile vizeaza probarea activitatii infractionale a unor persoane banuite ca in cursul anilor 2017 - 2018 ar fi imprumutat cu dobanda aproximativ 40 de persoane de pe raza localitaţii Cenad, dobanzile fiind intre 50% si 100%, fiindu-le solicitate totodata drept garantie bunuri si carduri bancare cu codul PIN.

Activitaţile desfaşurate vizeaza doi barbaţi, de 38 şi 42 de ani, in prezent arestati preventiv.

In urma percheziţiilor, poliţiştii au descoperit mai multe bunuri (o masina de spalat haine, un aragaz, o bicicleta, o drujba, carduri de credite si carti de identitate), ce urmeaza a fi restituite persoanelor pagubite.

In urma cu 10 zile, poliţiştii au mai efectuat  3 perchezitii domiciliare pe raza localitatii Cenad,  la locuintele unor persoane banuite de camatarie.
Atunci au fost vizaţi doi barbati, de 38 si 42 de ani, si o femeie, de 48 de ani, cand politistii au descoperit peste 4.500 de tigarete, 5.500 de euro, 3.400 de lei, carduri bancare, precum si alte inscrisuri care au fost ridicate in vederea confiscarii.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.