Perchezitii in judetul Timis la contrabandisti cu tigari

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 20.03.2014 10:49 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - In dupa amiaza zilei de 19 martie, in jurul orei 16.00, politisti de frontiera din cadrul Serviciului Teritorial ale Politiei de Frontiera Timis si Sectorul Politiei de Frontiera Cruceni, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timis, au declansat o actiune specifica pentru destructurarea unui grup infractional organizat, specializat in savarsirea infractiunilor de contrabanda.
In prezent, sunt in desfasurare opt perchezitii domiciliare la mai multe locatii de pe raza judetului Timis la care participa politisti de frontiera, fiind puse in aplicare mai multe mandate de aducere la audieri.
Procurorii D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Timis vor proceda la audierea unui numar de 5 persoane, urmand ca fata de invinuiti sa fie dispuse masurile legale dupa finalizarea audierilor.

In urma unui complex de masuri informativ-operative realizate de catre politistii de frontiera din cadrul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Timis si Sectorului Politiei de Frontiera Cruceni, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timis a fost inregistrat dosarul penal nr.235/D/P/2013 la DIICOT Timisoara.
Astfel, in data de 19.03.2014, a fost declansata o actiune specifica pentru destructurarea unui grup infractional organizat, specializat in savarsirea infractiunilor de contrabanda.

In data de 19.03.2014, politistii de frontiera l-au retinut in flagrant pe Ovidiu D., in varsta de 37 de ani, domicilat pe raza municipiului Timisoara.
Barbatul conducea un autovehicul marca „Mercedes Sprinter”, in interiorul caruia s-a descoperit intr-un locas special amenajat cantitatea de 3.800 pachete tigari cu timbru de Muntenegru.
Ovidiu D. este liderul unui grup infractional cu preocupari pe linia contrabandei cu tigari netimbrate.
    Totodata, in baza autorizatiilor de perchezitie emise de catre Tribunalul Timis au fost efectuate opt perchezitii domiciliare la mai multe locatii de pe raza judetului Timis.
Astfel, in urma acestor actiuni s-au descoperit 15.630 pachete tigari cu timbru de Serbia si Muntenegru, precum si 345 l alcool.
Valoarea totala a bunurilor se ridica la 198.910 lei.
S-au mai descoperit si sumele de bani: 760 euro respectiv 10.590 lei care au fost supuse confiscarii.

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.