Perchezitii in judetul Timis la contrabandistii cu tigari

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 19.12.2013 17:23 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Politistii timiseni, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara, efectueaza 17 perchezitii domiciliare pe raza judetului Timis, la suspecti de contrabanda cu tigari.
Vor fi perchezitionate si 10 autovehicule detinute sau utilizate de suspecti.
In baza autorizatiilor de perchezitie emise de Judecatoria Timisoara, aproape 40 de politisti de investigare a fraudelor, investigatii criminale si ordine publica, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara, au descins, in aceasta dimineata, in 17 locuinte de pe raza judetului Timis, la persoane suspectate de contrabanda cu tigari.
Actiunea vizeaza 16 persoane suspectate de trafic si comert ilicit cu tigari de contrabanda pe  raza municipiului Timisoara.
De asemenea, politistii vor perchezitiona si 10 autovehicule detinute sau utilizate de suspecti.
Toate persoanele identificate vor fi conduse pentru audieri la Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara.
Activitatile se desfasoara cu sprijinul luptatorilor din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale si al jandarmilor din cadrul Gruparii Mobile de Jandarmi Timisoara.

200.000 de tigarete de contrabanda au fost confiscate de politistii timiseni, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara, in urma perchezitiilor efectuate in aceasta dimineata, pe raza judetului Timis, la suspecti de contrabanda cu tigari.
In urma perchezitiilor, politistii au ridicat 10.000 de pachete de tigari netimbrate sau timbrate necorespunzator, o pusca de tir cu aer comprimat, un pistol cu gaze si peste 31.000 de lei.
15 suspecti, cu varste cuprinse intre 30 si 55 de ani, au fost condusi pentru audieri la Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara, 11 dintre acestia fiind retinuti pentru 24 de ore pe baza de ordonanta si introdusi in Arestul I.P.J. Timis.
In cursul zilei de maine, persoanele retinute vor fi prezentate magistratilor cu propunere de arestare preventiva.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.