Perchezitii la hoti de autoturisme din Timis si Caras-Severin

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 27.01.2014 16:30 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Un autoturism, mai multe electronice, aproape 100 de perechi de incaltaminte si alte bunuri susceptibile a fi provenite din furturi au fost indisponibilizate de politisti in urma perchezitiilor efectuate pe raza judetelor Timis si Caras-Severin.

Azi, 27 ianuarie a.c., in baza autorizatiilor de perchezitie emise de Judecatoria Timisoara, politistii Serviciului de Investigatii Criminale, cu sprijinul luptatorilor din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale, au descins in sapte locuinte din judetele Timis (6) si Caras-Severin (1), la domiciliile unor suspecti de furturi de autoturisme, din societati comerciale si din locuinte.
La activitati au participat si politisti de investigatii criminale din cadrul I.P.J. Caras -  Severin si criminalisti din cadrul I.P.J. Timis.

Pe parcursul investigatiilor, politistii au stabilit ca, in perioada noiembrie 2013- ianuarie 2014, suspectii ar fi sustras doua autoturisme de pe raza municipiului Timisoara si ar fi comis un furt dintr-o societate comerciala si un furt din locuinta, tot in municipiul mai sus mentionat.
In urma perchezitiilor efectuate, politistii au identificat mai multe electronice (2 computere, un laptop, medii externe de stocare a informatiilor, un play-station, aparate foto), aproape 100 de perechi de incaltaminte si alte bunuri susceptibile a fi provenite din infractiuni, care au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor.
Totodata, politistii au procedat la indisponibilizarea unui autoturism, despre care exista suspiciuni ca ar avea montate piese sustrase.

Tot astazi, politistii au pus in aplicare cinci mandate de aducere pe numele suspectilor, acestia fiind depistati si condusi la sediul I.P.J Timis pentru audieri.
S-a procedat la retinerea pentru 24 de ore a suspectilor sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, acestia urmand a fi prezentati magistratilor cu propunere de arestare preventiva.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.