Perchezitii la Sannicolau Mare, la hotii din locuinte

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 10.04.2014 14:42 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Politistii de investigatii criminale din cadrul Politiei Orasului Sannicolau Mare au ridicat mai multe bunuri susceptibile a fi provenite din furturi, in urma perchezitiilor efectuate la domiciliile unor barbati banuiti de comiterea mai multor furturi din locuinte.
Pe 9 aprilie a.c., in baza autorizatiilor de perchezitie emise de Judecatoria Sinnicolau Mare, politistii de investigatii criminale au descins la sase adrese din oras, la domiciliile unor persoane banuite de comiterea mai multor furturi din locuinte.
In fapt,  in perioada iulie 2013 - martie 2014, cei sase barbati cu varste intre 19 si 38 de ani, toti din Sannicolau Mare, ar fi patruns in cinci locuinte, prin fortarea usii de acces sau a ferestrei, iar din interior ar fi sustras diferite bunuri ce pot fi valorificate, producand un prejudiciu in valoare totala de peste 5000 de lei.
In urma perchezitiilor, de la locuintele persoanelor in cauza, politistii au ridicat mai multe bunuri (telefoane mobile, bijuterii, bormasini, truse de scule, vesela, seturi de electrozi si articole vestimentare) susceptibile a fi provenite din furturi.

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.