Perchezitii la talharii de locuinte

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 02.08.2012 12:21 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Fiind în continuarea cercetărilor în dosarul penal privind furtul din mai multe locuinţe, din municipiul Timişoara în perioada anilor 2009-2012, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş au mai descins astăzi la două locaţii ale suspecţilor.

În urma percheziţiilor au fost ridicaţi bani, un casetofon şi alte bunuri, iar B. L. Laurenţiu, a fost din nou condus la audieri, la sediul DIICOT-Serviciul Teritorial Timişoara.
În cursul lunii iulie poliţiştii au descins în 11 locaţii din Timişoara la mai multe persoane suspecte că au pătruns în mai multe locuinţe din municipiul Timişoara de unde sustrăgeau diferite sume de bani şi bunuri(în special bijuterii). Aceştia acţionau în perioada cât persoanele erau plecate de la domiciliu şi numai după o foarte bună documentare cu privire la bunurile pe care le deţineau.
După finalizarea percheziţiilor, împotriva unuia dintre cei opt suspecţi s-a dispus măsura obligării de a nu părăsi localitatea, doi au fost arestaţi preventiv, restul persoanelor fiind cercetate în stare de libertate.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.