PERCHEZITII. PRESEDINTELE de 79 ani de la o ASOCIATIE de LOCATARI, DELAPIDARE de 265.000 de lei!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 01.11.2016 11:54 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Poliţiştii din Timiş efectueaza doua percheziţii domiciliare pe raza municipiului Lugoj, la reprezentanţii unei asociaţii de proprietari banuiţi de delapidare.

La data de 1 noiembrie a.c., in baza autorizaţiilor emise de Judecatoria Lugoj, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalitaţii Economice efectueaza doua percheziţii domiciliare  la persoane banuite de delapidare.

In fapt, la data de 22 iulie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi de catre un furnizor de utilitaţi publice din municipiul Lugoj despre faptul ca reprezentanţii unei asociaţii de proprietari şi-ar fi insuşit in mod ilegal sume de bani din gestiune.
Astfel, la data de 5 februarie a.c., s-a dispus inceperea urmaririi penale faţa de preşedintele şi casierul asociaţiei, de 79 de ani, respectiv 62 de ani.
In urma expertizei financiar - contabile efectuate, s-a stabilit ca evidenţa contabila a asociaţiei nu ar fi fost intocmita corespunzator, cei doi fiind banuiţi ca ar conduce o evidenţa contabila dubla, fapt ce ar favoriza sustragerea de bani din gestiune, in paguba membrilor şi a furnizorilor de utilitaţi.
Prejudiciul cauzat este estimat la 265.000 de lei.
Prin efectuarea percheziţiilor poliţiştii urmaresc ridicarea unor documente şi inscrisuri, din perioada 2009-2015, pentru completarea probatoriului.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.