Perchezitii si contrabanda cu tigari la Lugoj

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 18.07.2014 14:47 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

46.600 de tigarete, 5.420 de euro si 22 de telefoane mobile au fost ridicate de politistii de investigarea fraudelor, in urma perchezitiilor efectuate la persoane banuite de contrabanda cu tigarete.

In baza autorizatiilor de perchezitie emise de Judecatoria Lugoj, pe 18 iulie, politistii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor au efectuat cinci perchezitii domiciliare pe raza judetului Timis, patru dintre acestea fiind in municipiul Lugoj, la persoane banuite de contrabanda cu tigarete.
In urma acestora, politistii au depistat 46.600 de tigarete de contrabanda,  5.420 de euro susceptibili a fi proveniti din activitati infractionale si 22 de telefoane mobile fara documente de provenienta, care au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor.
S-a procedat la indisponibilizarea unui autoturism, urmand ca procurorul de caz sa dispuna aplicarea masurii asiguratorii.
Totodata, politistii au pus in aplicare cinci mandate de aducere, persoanele depistate, cu varste intre 24 si 46 de ani, fiind conduse pentru audieri la sediul Politiei Municipiului Lugoj.

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.