Perchezitiile dauneaza grav sanatatii

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 04.04.2012 16:02 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Mănăştiur - Ieri, 3 aprilie 2012, în jurul orei 18.30, poliţiştii din cadrul Secţiei 10 Poliţie Rurală au efectuat trei percheziţii la domiciliile lui F. SILVIA, T. N. CONSTANTIN şi B. VASILE, toţi din comuna Mănăştiur,ocazie cu care au fost descoperite mai multe pachete de ţigări şi cafea pentru care proprietarii locuinţelor nu au putut prezenta documente de provenienţă. 

În urma percheziţiilor au fost ridicate 7000 de ţigarete de diferite mărci care erau timbrate necorespunzător şi şase pachete de cafea de 500 de grame fiecare.

Reşiţa/Caransebeş - Lucrătorii de investigarea fraudelor au desfăşurat 5 percheziţii domiciliare, în vederea documentării activităţii infracţionale desfăşurată de un grup ce are ca obiect traficul de ţigări de provenienţă Serbia, percheziţii ce au avut loc în această dimineaţă, 04.04.2012, începând cu ora 6, pe raza celor două municipii, respectiv Reşiţa şi Caransebeş.
Din acest grup făceau parte B.C., de 38 de ani, B.D., de 44 de ani, A.D., de 35 de ani, L.G., de 66 ani şi G.A., de 51 de ani.
În urma acestor activităţi a fost confiscată cantitatea de 6354 ţigarete, de diferite mărci, netimbrate sau timbrate în Serbia. De asemenea au fost ridicate înscrisuri şi ambalajele baxurilor de ţigări. În această cauză prejudiciul creat la bugetul general consolidat al statului se ridică la suma de aproximativ 50000 de lei.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.