Pescari naufragiati pe insula Ostrov

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 13.09.2012 08:33 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Poliţiştii de frontieră au acţionat la solicitarea a cinci pescari rămaşi izolaţi pe insula Ostrov pentru a-i recupera şi a-i readuce la malul Dunarii în siguranţă.


Ieri după-amiază, echipajul fluvial al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moldova Veche a fost apelat telefonic de către o persoană aflată pe insula Ostrov, care le solicita sprijinul întrucât nu se mai putea întoarce la mal din cauza valurilor puternice ale Dunării.
Aceasta se instalase cu un cort pe insula Ostrov, alături de alte patru persoane, toate domiciliate în judeţul Caraş-Severin, cu scopul de a pescui.
Cei cinci pescari au fost aduşi pe insulă de către un localnic din Moldova Veche în urmă cu cateva zile urmând sa fie preluaţi ulterior de catre acesta.
Având in vedere că valurile mari ale Dunării au împiedicat înaintarea ambarcaţiunii localnicului, unul dintre pescari a solicitat telefonic ajutorul lucrătorilor de la frontiera.
Poliţiştii de frontieră au folosit o ambarcaţiune din dotare pentru a ajunge pe insulă, de unde i-au recuperat pe cei cinci care au fost transportaţi în siguranţă la mal, neavând nevoie de îngrijiri medicale.

 

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.