Peste 120 de coristi amatori vor canta acompaniati de orchestra

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 20.01.2014 11:18 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Asociatia Culturala TGP organizeaza anul acesta editia jubiliara de 10 ani a Timisoara Gospel Project in parteneriat cu Filarmonica Banatul.
Editia speciala „Gospel meets Symphony” din 13-22 iunie, care se va incheia cu doua concerte in 21 si 22 iunie, va fi ceva unic: peste 120 de coristi amatori vor canta acompaniati de orchestra Filarmonicii Banatul dupa doar o saptamana de repetitii.

Parteneriatul dintre Asociaţia Culturala TGP şi Filarmonica Banatul va oferi timişorenilor posibilitatea rara de a a auzi un cor de gospel acompaniat de o orchestra.  
Timisoara Gospel Project s-a afirmat deja ca un fenomen muzical singular, considerat de mulţi ca fiind unul reprezentativ pentru spiritul Timişoarei.
Acest proiect aduna pentru o saptamana de repetitii si doua concerte oameni de toate varstele, profesiile, etniile si confesiunile, cu sau fara experienta corala, dar avand in comun „muzica in sange si un strop de nebunie” si fiind animati cu totii de o cauza buna, strangerea de donatii pentru Centrul de Ingrijire Paliativa  de tip Hospice „Casa Milostivirii Divine”, unde sunt internaţi pacienţi aflaţi in faza terminala a unei boli incurabile.
In acest sens, Timişoara Gospel Project urmareşte şi conştientizarea demnitaţii morţii şi, prin urmare, a valorii şi bucuriei vieţii.
In weekend-ul 15-16 martie, va avea loc un workshop premergator proiectului din iunie.
Timişorenii dornici sa cante la ediţia jubiliara Timişoara Gospel Project se vor putea inscrie incepand cu data de 23 februarie pe site-ul www.asociatia-tgp.ro.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.