Peste 130 de companii se reunesc la Angajatori de TOP

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 16.02.2015 16:47 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Targul de cariera Angajatori de TOP va fi prezent prin 3 editii, in Bucuresti si Timisoara si printr-o editie nationala, pe www.hipo.ro.
Angajatori de TOP Timisoara se va derula in zilele 13-14 martie, la Centrul Regional de Afaceri Timisoara.
Cei 9 ani de experienta, peste 28 de editii organizate pana in prezent si 1450 de companii participante, definesc cel mai mare eveniment de cariera, Angajatori de TOP.

Targul de cariera Angajatori de TOP este unul de referinta pentru piata de recrutare din Romania, concentrand un procent semnificativ din oferta locurilor de munca si peste 420 de specialisti din departamentul HR prezenti la fiecare editie.
 
Un astfel de targ de cariera reprezinta o reala oportunitate de a interactiona cu angajatorii si de a crea o impresie buna chiar inainte de un posibil interviu. Numarul oportunitatilor de cariera, diversitatea joburilor oferite si prestigiul angajatorilor prezenti in cele doua zile au reprezentat principalele motive care i-au determinat pe vizitatori sa participe la editiile anterioare Angajatori de TOP.  
Pentru companii, evenimentul este o modalitate eficienta de a cunoaste candidatii, de a sustine un preinterviu si de a acoperi pozitiile deschise.
In urma centralizarii informatiilor primite din partea companiilor, aproximativ 25% dintre joburile deschise sunt acoperite in urma evenimentului.

Evenimentele Angajatori de TOP vor cuprinde doua zone special create pentru cei care sunt interesati de dezvoltarea lor personala si profesionala, iar din discutiile preliminare cu angajatorii, se estimeazi ca, in cadrul editiilor din aceasta primavara, vor fi deschise cele mai multe oportunitati de cariera din ultimii 3 ani.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.