Peste 4000 de BOBOCI la UNIVERSITATEA de VEST din TIMISOARA. Vreo 500 sunt asteptati in SESIUNEA de TOAMNA!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 03.09.2017 08:18 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Luni, 4 septembrie, se da startul admiterii de toamna la UVT.
Universitatea ii aşteapta pe candidaţi cu locuri bugetate, şapte tipuri de burse şi cazare pe timpul admiterii.

Aproximativ 180 de locuri la buget şi 2300 in regim cu taxa sunt disponibile pentru sesiunea de toamna la Universitatea de Vest din Timişoara.
Oferta Universitaţii pentru absolvenţii de liceu consta in 76 de specializari de licenţa, in 11 facultaţi: Arte şi Design; Chimie, Biologie, Geografie; Drept; Economie şi de Administrare a Afacerilor; Educaţie Fizica şi Sport; Fizica; Litere, Istorie şi Teologie; Matematica şi Informatica; Muzica şi Teatru; Sociologie şi Psihologie; Ştiinţe Politice, Filosofie şi Ştiinţe ale Comunicarii.

Sesiunea de admitere de toamna la Universitatea de Vest din Timişoara are loc in perioada 4 - 17 septembrie.

Oferta Universitaţii este completata cu pachete de sprijin financiar, pe diferite categorii, instituţia oferind şapte tipuri de burse, cu sume care ajung şi la 1100 lei, plus alte forme de sprijin material.
De asemenea, la UVT se pune accentul şi pe asigurarea condiţiilor optime in cazarea studenţilor, instituţia asigurand 3000 de locuri in 10 camine modernizate in permanenţa.

Absolvenţii de liceu care se vor inscrie la Universitatea de Vest din Timişoara vor putea solicita alocarea unui loc de cazare gratuit pentru o perioada de trei zile.
Instituţia ofera aceasta facilitate pe perioada admiterii la ciclul licenţa.
In acest sens, cei interesaţi vor depune o cerere in momentul inscrierii.

In prima sesiune de admitere, Universitatea de Vest din Timişoara a inregistrat o creştere semnificativa a inmatricularilor.
Comparativ cu vara anului trecut, instituţia de invaţamant superior a avut o creştere de 17 procente a inmatricularilor.
Conducerea Universitaţii anticipeaza inca 500 de inmatriculari in sesiunea de toamna, ceea ce ar reprezenta peste 4000 de „boboci” in noul an universitar.

Detalii despre oferta educaţionala şi procedura de admitere pot fi gasite pe uvt.ro sau pe grupul de pe Facebook.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.