Pestele lui Denisa

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 15.02.2013 14:16 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei  de Frontieră Sviniţa au depistat la intrarea în localitatea Ilişova o persoană de sex feminin care transporta cantitatea de 55 de kilograme de peşte din speciile somn, şalău şi caras fără a deţine documente legale.
În ziua de 14.02.2013, ora 17.00, în cadrul unei acţiuni de combatere a braconajului piscicol, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Svinita au oprit pentru control, la intrarea în localitatea Ilişova, un autoturism Opel, despre al cărui conducător auto aveau date că se ocupă cu activităţi de comercializare a peştelui fără a poseda autorizaţiile legale.
La controlul autoturismului aparţinând lui F. Denisa, în vârstă de 24 ani, din municipiul Târgu Jiu, poliţiştii de frontieră au depistat în portbagajul acestuia  cantitatea de 55 de kilograme de peşte din speciile somn, şalău şi caras. Peştele era transportat în condiţii improprii şi pentru care femeia nu poseda documente de transport şi provenienţă a mărfii.
În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au stabilit că F. Denisa a cumpărat cantitatea de 55 de kilograme de peşte din localitatea Moldova Veche, cu scopul de a o transporta şi revinde pe raza municipiului Tîrgu Jiu.    
Cantitatea de 55 kg de peşte, în valoare de 300 de lei, a fost confiscată şi predată unei societăţi comerciale autorizate.
Dacă va fi găsit vinovată, F. Denisa riscă o sancţiune penală cu amendă cuprinsă între 5000 şi 10.000 de lei.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.