Piata Badea Cartan s-a modernizat

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 01.12.2011 16:11 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timisoara - Dupa patru luni de la începerea lor, lucrarile de reabilitare a Pietei Badea Cârtan au ajuns la final. 

Practic, în aceste patru luni, a fost înlocuita copertina care acopera piata pe o suprafata de 4100 mp,a fost revopsita structura metalica, a fost refacuta platforma betonata, iar infrastructura (alimentare cu apa, canal, rigole de preluare a apei, fântâni, parcare s.a.m.d.) a fost refacuta si extinsa.
A fost, de asemenea, refacuta platforma de colectare a deseurilor, care este prevazuta cu un presocontainer pentru gunoiul menajer de 24 mc si un container pentru deseuri reciclabile de 10 mc.
Pentru comercianti, au fost construite zece chioscuri noi, prevazute cu apa, energie electrica trifazica si aer conditionat. Cinci din aceste chioscuri vor fi scoase la licitatie pentru comercializarea de produse alimentare, iar celelalte cinci au fost compartimentate în zece spatii pentru flori.
A mai fost construit un chiosc circular pe hala de lactate, compartimentat în 12 spatii pentru comercializarea de ustensile de pescuit, feronerie, artizanat s.a.m.d.
Au fost achizitionate 260 de mese noi din fibra de sticla care, împreuna cu cele vechi existente, au creat un numar de 392 de standuri de vânzare pentru producatorii privati si pentru comercianti.
Valoarea totalã a investitiei a fost de 2.167.061,20 lei.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.